en el

Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις

  • Tourism Awards  2017

 

Ανάμεσα στους «πρωταθλητές» του ελληνικού τουρισμού για το 2017 βρέθηκε το ξενοδοχείο Ninemia Family Resort & Farm

Στην  τελετή απονομής των Tourism Awards  2017, που  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, το Ninemia Family Resort & Farm απέσπασε το Ασημένιο Bραβείο στην Κατηγορία Traditional Guesthouse.  

Τα  Tourism Awards επιβραβεύουν  βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό. Ιδιαίτερα αυξημένες υπήρξαν φέτος οι υποψηφιότητες εκ μέρους ηχηρών ξενοδοχειακών new openings και επιχειρήσεων του θαλάσσιου τουρισμού, του luxury travel και του digital tourism.     

  •  GREEN KEY

Μόνο 159 ξενοδοχειακές στην Ελλάδα είναι  βραβευμένες με το GREEN KEY για το 2014

Το Green Key είναι ένα οικολογικό σήμα ποιότητας για τουριστικές μονάδες.
Οι ενδιαφερόμενοι τουριστικοί επιχειρηματίες οφείλουν να τηρούν ορισμένες απαιτήσεις οικολογικής χροιάς.

 Διεθνής συντονιστής και διαχειριστής του Green Key είναι ως FEE ενώ εθνικός συντονιστής του προγράμματος για την Ελλάδα είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης. 

  •   «Ελληνικό Πρωινό»!!! 

Το πρόγραμμα “Ελληνικό πρωινό” έχει ως στόχο  να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες των ελληνικών ξενοδοχείων να γνωρίσουν τον άφθονο γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας και να γευτούν στο πρωινό τους, τα αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα και εδέσματα που βρίσκονται στην καρδιά της Μεσογειακής Διατροφής η οποία  σύμφωνα με την UNESCO αποτελεί την “άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας”.

Η βάση του ελληνικού πρωινού είναι τα κύρια προϊόντα της Μεσογειακής διατροφής όπως ο άρτος, τα παξιμάδια, το ελαιόλαδο, οι ελιές, το γιαούρτι, το μέλι, τα τυροκομικά, τα αλλαντικά, τα φρέσκα λαχανικά, τα όσπρια, οι πίτες,τα γλυκά και τα φρέσκα φρούτα.

Στη βάση αυτού του κορμού, κάθε περιοχή της Ελλάδας, ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες, την εδαφολογική σύσταση, τα παραγόμενα προϊόντα και τις πολιτισμικές σχέσεις και ανταλλαγές διαμόρφωσε έναν ιδιαίτερο γαστρονομικό πολιτισμό και ιδιαίτερες τοπικές κουζίνες. Παρ’ ότι ο βασικός κορμός της γαστρονομίας είναι κοινός, κάθε περιοχή έχει τους δικούς της γαστρονομικούς θησαυρούς.

All rights reserved www.ninemia.gr 2015 | Created by BOOKRES